Recenties

“Via Google uitgekomen bij e-bikelimburg.nl Na een afspraak gemaakt te hebben met het OV naar Roermond met Echtgenote Bus stopt bijna voor de deur. Hans stond ons al op te wachten. Na de vriendelijke ontvangst door Annie en Hans, een proefrit gemaakt met een Easy Rider. Dit beviel zo goed dat ik hem direct besteld heb maar wel met het Veldia systeem. Spaart een hoop geld en is volgens mijn bescheiden mening zeker net zo goed. Ikke zeer tevreden over de fiets en de eerlijke service. Met een acculading 100 km gefietst en nog niet helemaal leeg. Annie en Hans,heel erg bedankt. Kan jullie bij iedereen aanbevelen. Marianne en Hans.”


“In een woord kan ik de beoordeling beschrijven nl. SUPER Dit is een bedrijf zoals een bedrijf moet zijn: deskundig, meedenkend, vriendelijk, servicegericht. Doet wat beloofd wordt. En dan, ook niet onbelangrijk, hele fijne fietsen! Dit bedrijf is een absolute aanrader.”


“Ik durfde al een jaar niet meer om een normale e-bike te fietsen doordat ik een aantal keren te veel was gevallen. Als enige uitkomst zag ik nog een driewieler. Nadat ik met een hoge driewieler geoefend had en ik ook daarop nog bang was, ben ik met mijn dochter bij Hans en Annie terecht gekomen. De easy rider was mijn laatste poging om mijn vrijheid nog terug te krijgen. En het is gelukt! Wat een geweldige mensen en een geweldige fiets! Ik heb hem nu sinds kort en ik ben helemaal blij! Hans heeft hem helemaal op mij afgesteld en hij fietst geweldig. Bedankt Hans voor de goede zorgen en ook Annie bedankt voor de goede voorlichting en geduld.”


“Na lang zoeken op internet (tweedehandse of nieuwe easy rider kopen?) op de site van e-bikelimburg terecht gekomen. Veel gelezen en een afspraak gemaakt met Hans en Annie. Mijn man en ik werden zeer voorkomend opgehaald vanaf station Roermond en na hun uitgebreide en vakkundige uitleg over de easy rider en daarna het proefrijden op zo’n fiets, was ik overtuigd dat ik aan het vertrouwde adres was om meteen zo’n fiets te bestellen. Duidelijke afspraken, goed contact en nu 26 juni 2018 heeft Hans de rode fiets met een mooie rieten mand achterop bij ons thuis afgeleverd, op maat afgesteld en ter plekke nog alles gecontroleerd. Niets is hem teveel om te doen of uit te leggen.\r\nOok het toekomstig onderhoud blijft in zijn handen, dat is voor mij duidelijk. Daar kan geen reguliere fietsenwinkel tegenop. Deze fiets rijdt fantastisch en wát een genot om weer op pad te kunnen gaan. Hans en Annie, dankjewel en ga zo door! Geweldig! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen. Een zéér tevreden klant!! Groet Bep.”


“Mijn vrouw durfde al 2 jaar niet meer te fietsen op haar al lage E-bike Bolton Dorset. Zij kon namelijk net wel/niet met haar voeten aan de grond en ook het met wat vaart wegrijden was een probleem. Na het uitproberen van een van Raam Balance fiets met het eigen ontwikkelde Veldia electrische systeem bij Hans en Hannie was mijn vrouw meteen verkocht. Vandaag heeft Hans de Balance afgeleverd en mijn vrouw fietste na nauwkeurige afstelling door Hans meteen aan zonder angst! Mijn vrouw kan met beide voeten aan de grond, zij reed weg met handgas en maakte dus vanzelf vaart en bij het daarna meetrappen maakt de fiets niet meteen vaart. Het laatste heeft Hans in de electronica geregeld: een bewegingssensor met krachtsensor elementen zorgt hiervoor. Al met al een prima fiets voor mensen die op een gewone E-bike niet meer goed durven maar te goed zijn voor een driewieler. Niet onbelangrijk: de prijs is erg concurrerend. Het electrisch systeem van van Raam zelf is stukken duurder, volgens mij minstens het drievoudige van het Veldia systeem. Al met al zijn wij zeer tevreden met alles. Hans Bakels”


“We hebben de van Raam Twinny tandem nu bijna twee maanden en na veel oefenen, eerst ik alleen als machinist en daarna met mijn man (parkinson als handicap) als stoker, is het gelukt om samen te fietsen. Heerlijk zo ontspannen als dat nu gaat. De begeleiding bij de koop en de tips waren fantastisch en er is ook niet voorgespiegeld dat je er zo op weg rijdt. We zijn dus heel blij met jullie begeleiding en advies en genieten weer van onze tochten.”


“Voor een instelling van 30 mensen met een beperking was ik op zoek naar een (elektrische) Duo Fiets. Bij toeval bij dit bedrijf gekomen en vanaf het eerste moment van contact al een goed en vertrouwd gevoel. Vragen worden snel en goed beantwoord, er wordt samen gezocht naar een passende fiets en eventuele opties of tips. We kwamen uit op een Huka Orthros, een hele mooie duo fiets waarvan het electrische systeem door E-Bikelimburg zelf wordt geproduceerd en geïnstalleerd waardoor de prijs laag kan blijven en de kwaliteit super is! Bij aflevering nemen ze uitgebreid de tijd om dingen over de fiets uit te leggen, advies te geven en eventuele tips te geven. Het voelde erg gastvrij en alles was bespreekbaar. De fiets en het electrische systeem ziet er perfect uit en zeer mooi afgewerkt. Ik ben erg tevreden met de manier waarop de fiets geleverd is en de kwaliteit van de fiets zelf. Mochten we ooit nog wat nodig hebben komen we hier zeker terug!”


De kwaliteit van een fiets staat of valt met de expertise en adviserende kracht van de fietshandelaar. Hans Hendriks voldoet aan dit alles tot nu toe. Ik had zelf de laagzittende driewieler al uitgezocht, de trapondersteuning moest nog worden gekozen. Valdia-Systeem kwam als meest aantrekkelijke uit de bus.. Het duimgas leek me een mooi hulpmiddel bij het optrekken en mogelijk bij het inhalen of een heuveltje. Gekozen is voor een wat zwaardere accu met een garantie van 5 jaar, echter met een mogelijke levensduur van 10 jaar. Hans had verschillende voetbakjes meegenomen en had gelukkig de beste voor mijn handicap bij zich. Bij het afstellen bleek hij wederom verstand van zaken te hebben en de problemen van gehandicapten te kennen. Hij had handige tips voor op- en afstappen, alsmede voor veilig fietsen. Ik had al eenzelfde fiets gehad, dus het proefrijden ging goed en ik kon de voordelen van de Veldia-Ondersteuning reeds nu ervaren. Het weer en de gezondheid zaten niet mee, dus ik heb in ruim vier maanden pas een kleine 400 kilometer gereden. Na wat experimenteren ben ik uitgekomen op wegrijden met behulp van duimgas. Ik fiets nu over het algemeen op ondersteuning 2 en versnelling 6. Bij heuveltjes gebruik ik duimgas en/of versnelling. Bij een buitentemperatuur van zo’n 4 C en behoorlijk wat wind haal ik bij 100% geladen accu zo’n 70 kilometer. In de zomer schat ik zo’n 100 kilometer of meer te halen. Concluderend: Een fantastische fiets als resultaat van prima advies en service (aan huis). Over 9-12 maanden verwacht ik de eerste service beurt (na 2000 km) aan huis te ervaren en zal dan weer verslag van mijn ervaringen doen.


“Heb mijn eigen fiets laten ombouwen. ( dat kon volgens Hans ). en jawel. Perfect gedaan! Dat had ik veel eerder moeten laten doen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen en hoe de fiets er nu uitziet. Je ziet geen verschil of je hem zo gekocht hebt of deze fiets is omgebouwd. Zeer tevreden, Pluim zeker verdient. Peter”


“Ik heb mijn hase lepus bij Hans besteld mede door de goede recenties. ik heb een incomplete dwarsleasie en daardoor diverse aanpassingen nodig op de fiets, zoals alle bediening links beensteunen beide kanten. bij levering in het noorden van het land was alles al perfect gemonteerd, wat kleine aanpassingen in ik kon fietsen. na de eerste ritjes ben ik blij dat ik samen met Hans tot deze keuze ben gekomen. hiervoor had ik een van raam easy sport waar ik constant problemen mee had en die maar niet werden opgelost. kortom ik kan de komende jaren weer vele kilometers maken mede namens de familie Hendriks.”