Recenties

Wir haben uns vor 2 Monaten entschieden ein Easy Rider Dreirad zu kaufen. Nachdem wir bei dem Versuch ein solches Dreirad in Deutschland zu kaufen enttäuscht wurden wegen schlechter Beratung haben wir uns an den e-bike specialisten gewandt. Mit Hans und Annie Hendriks haben wir einen Glücksgriff gemacht. Neben der Freundlichkeit haben wir zwei ganz tolle Menschen kennengelernt, die Ihr Handwerk zu 100 % verstehen und das auch an den Käufer weitergeben. Wir haben so eine gute und ausführliche Beratung bisher noch nie gehabt. Auf diesem Wege nochmals ganz herzlichen Dank Kerstin und Klaus Vogel.

Klaus Vogel

Een leuk en goed eerste gesprek gehad, daarna was de beslissing niet zo moeilijk meer om een van raam balance bij u te bestellen . Mijn vrouw is heel gelukkig met haar nieuwe fiets ,en we kunnen er nu samen weer op uit.

wim van Zandwijk

van zandwijk

Zowel bij het bespreken/bestellen als bij het afleveren hebben wij kennis gemaakt met een ondernemersfamilie die opperste vakbekwaamheid koppelt aan groot inlevingsvermogen en betrokkenheid bij iemand die een aangepaste fiets nodig heeft en die dat heel spannend vindt. Geweldig! We hebben dat meteen gemeld bij de organisatie waar we fysiotherapie krijgen. En we vertellen het aan iedereen die het wil horen: als je een aangepaste fiets nodig hebt moet je contact opnemen met de e-bike specialist van Hans en Annie Hendriks uit Roermond. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is dik en dubbel in orde! Heel veel dank! Marianne en Raf Janssen uit Panningen

Marianne en Raf Janssen

Super geholpen door Hans en Annie Zeer goede uitleg van twee mensen die weten waarover ze praten ze hebben echt wel verstand ervan Ik ben heel blij met mijn elektrische fiets Nogmaals hartelijk dank

Pauline van Dijk

Heel prettig bedrijf. Niet alleen een stuk goedkoper, maar kwalitatief ook erg goed. Daarnaast een hele goede service ná de verkoop. Prettig en snel in communicatie.

Wim Jacobs

Doordat ik last had van mijn benen, heb ik jaren niet kunnen fietsen. Hans heeft de Balance geheel naar mijn wensen ingesteld. Nu kan ik weer met plezier fietsen.

Agnes

Zeer tevreden met het ombouwen van mijn van Raamfiets 2 jaar terug. Maar nu de accu defect was kreeg ik een ruilaccu toegestuurd zodat ik evengoed mobile kan blijven. Perfecte service! Alles opgelost.

Caroline Koning

Ich habe vor einem Jahr bei Hans und Antje ein Easy Rider von Van RAAM mit Veldia Motor gekauft.
Unterstützung gekauft.
In einer sehr gastfreundschaftlichen Umgebung wurde ich individuell mit sehr viel Fachkompetenz und Geduld beraten. Ich leide seit vielen Jahren an Multiple Sklerose wodurch insbesonders meine Motorik in der rechten Körperhälfte sehr eingeschränkt ist. Hans hat sofort das Fahrrad auf meine individuellen Bedürfnisse umgebaut.
Krankheitsbedingt und durch einen ungeplanten Umzug stand das Easy Rider für ein jahr ungebraucht im Keller und als ich dieses Jahr losradeln wollte, traten noch kleinere Probleme auf. Hans hat diese sofort hier in Deutschland vor Ort behoben und des Weiteren noch kleinere Verbesserungen an dem Easy Rider Bike vorgenommen. Ich war hellauf von diesem Service begeistert! Nachdem ich jetzt schon einige Wochen gefahren bin, hat mein Physiotherapeut schon Verbesserungen in meinem Bein festgestellt und ist der Meinung, dass der Kauf dieses Fahrrades das Beste ist, was ich machen konnte! Aber ich habe nicht nur körperliche Verbesserungen festgestellt, sondern auch eine neue Freiheit durch das rad gewonnen, was auch der Seele sehr gut tut.
Ich bin sehr sehr glücklich mit diesem Rad und kann nur Hans und Antje wärmstens weiterempfehlen.
Petra

Petra Wagner

Bij Hans en Annie staat de klantgerichtheid voorop. Geen moeite was te veel om de fiets zo om te bouwen dat ik nu alles met één hand kan bedienen. Echte vaklui die ik zeer kan aanbevelen.

A. Bakas

Het gerepareerde bagagerek en accudrager zit nu vast als een huis, er rammelt niets meer. Veel beter als het geweest is, zelfs voordat het gebroken was. Bedankt voor de goede reparatie, we zullen weer samen heerlijk kunnen fietsen op de Drentse hobbelweggetjes!

Nelly Barelds

De kwaliteit van een fiets staat of valt met de expertise en adviserende kracht van de fietshandelaar. Hans Hendriks voldoet aan dit alles tot nu toe. Ik had zelf de laagzittende driewieler al uitgezocht, de trapondersteuning moest nog worden gekozen. Valdia-Systeem kwam als meest aantrekkelijke uit de bus.. Het duimgas leek me een mooi hulpmiddel bij het optrekken en mogelijk bij het inhalen of een heuveltje. Gekozen is voor een wat zwaardere accu met een garantie van 5 jaar, echter met een mogelijke levensduur van 10 jaar. Hans had verschillende voetbakjes meegenomen en had gelukkig de beste voor mijn handicap bij zich. Bij het afstellen bleek hij wederom verstand van zaken te hebben en de problemen van gehandicapten te kennen. Hij had handige tips voor op- en afstappen, alsmede voor veilig fietsen. Ik had al eenzelfde fiets gehad, dus het proefrijden ging goed en ik kon de voordelen van de Veldia-Ondersteuning reeds nu ervaren.
Het weer en de gezondheid zaten niet mee, dus ik heb in ruim vier maanden pas een kleine 400 kilometer gereden. Na wat experimenteren ben ik uitgekomen op wegrijden met behulp van duimgas. Ik fiets nu over het algemeen op ondersteuning 2 en versnelling 6. Bij heuveltjes gebruik ik duimgas en/of versnelling. Bij een buitentemperatuur van zo’n 4 C en behoorlijk wat wind haal ik bij 100% geladen accu zo’n 70 kilometer. In de zomer schat ik zo’n 100 kilometer of meer te halen.

Concluderend: Een fantastische fiets als resultaat van prima advies en service (aan huis).

Over 9-12 maanden verwacht ik de eerste service beurt (na 2000 km) aan huis te ervaren en zal dan weer verslag van mijn ervaringen doen.

Matthijs Vrijhoef

In 1 woord geweldig wat een verademing in deze tijd Hans en Annie Hendriks die altijd een luisterend oor hebben om de beste oplossing te vinden en uiterst vakkundig zijn. Mijn van Raam fiets een nieuw leven gegeven en ook een service om U tegen te zeggen. Dank hiervoor.

B. v. Leeuwen

Alle moeite wordt gedaan om de fiets zodanig aan te passen dat je in een juiste houding kunt fietsen.
Zo hebben we het nooit eerder ervaren bij aankoop nieuwe fiets.

mia verweijen

Ben supertevreden over de geleverde fiets, HP Gekko 26fx. Kreeg bij de aankoop veel aandacht en kon proeffietsen. Ben nu een maand verder, fiets weer met plezier. 👍

Bert Roest

door niet aangeboren hersenletsel werd ik ineens veel minder mobiel durfde en kon niet meer fietsen op een gewone elektrische fiets ,ben bij Hans en Annie Hendriks uitgekomen via zoeken op internet. Zij waren enkele honderden euro’s goedkoper dan de reguliere fietshandelaren en daar wilde ik dus meer over weten.
Goede ontvangst op een privé adres met koffie en de juiste kennis van beide om het allemaal goed uit te leggen.
We hebben een elektrische van raam fiets gekocht die door hans vakkundig is omgebouwd met het Velda systeem, een rode die thuis werd gebracht en zeer goed werd afgesteld. Kortom ik ben weer mobiel ook al kost het enkele kilometers om te wenen aan de fiets. geweldig bedankt voor de service. Tonnie basten

tonnie basten

Heb mijn eigen fiets laten ombouwen. ( dat kon volgens Hans ). en jawel. Perfect gedaan!
Dat had ik veel eerder moeten laten doen. Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de materialen en hoe de fiets er nu uitziet. Je ziet geen verschil of je hem zo gekocht hebt of deze fiets is omgebouwd.
Zeer tevreden, Pluim zeker verdient.
Peter

Peter Bierman

Door de van Raam Balance kan ik weer fietsen en heb een stuk van mijn zelfstandigheid en vrijheid terug gekregen, ben hier heel blij mee. Het meedenken en aanpassen van de fiets door Hans was perfect!!

Mevr Sikken Kersten

Hans en Annie zijn een goed team. Flexibel, gastvrij en deskundig hebben zij ons geholpen om een goede elektrische driewielfiets zeer snel te kunnen leveren. Dit nadat we 2 maanden allerlei ellende met een niet functionerende driewielfiets via de WMO hebben doorgemaakt. Wat een verademing is deze fiets. Thuis afgeleverd en tip top afgestemd. We genieten dagelijks van deze fiets. Hij gaat ook mee op vakantie. Fantastisch.
Wij zijn zo blij dat we op eerste Kerstdag op de Hoge Veluwe iemand tegenkwamen die de familie Hendriks had aanbevolen.
Chapeau voor Hans en Annie Hendriks

Will en Els de Ruijter

Gisteren (11 juli 2019) heb ik mijn Van Raam Balance gekregen. Hans heeft hem bij ons thuis afgeleverd en ter plaatse afgesteld. Vandaag mijn eerste rit gemaakt. Wat een verademing dat ik onderweg niet meer hoef af te stappen. TOPPIE.
Hans en Annie bedankt voor de hartelijke ontvangst en de lekkere koffie en succes met jullie bedrijf. TOI TOI TOI. Gr, Frits en Rien.

Frits Ernst

We hebben de van Raam Twinny tandem nu bijna twee maanden en na veel oefenen, eerst ik alleen als machinist en daarna met mijn man (parkinson als handicap) als stoker, is het gelukt om samen te fietsen. Heerlijk zo ontspannen als dat nu gaat. De begeleiding bij de koop en de tips waren fantastisch en er is ook niet voorgespiegeld dat je er zo op weg rijdt. We zijn dus heel blij met jullie begeleiding en advies en genieten weer van onze tochten.

Nelly Barelds

Ik heb 2 jaar lang niet meer op mijn e-bike durven fietsen.ik ben 75 en heb 2 knieprotheses waar ik veel last van heb.Ik ben bang dat ik val omdat ik bij afstappen niet met beide voeten aan de grond kan komen. Na veel zoeken en een rondleiding op de van Raam fabriek hebben wij de van Raam Balance e-bike gekocht bij de e-bike specialist (Hans en Annie) in Roermond. Kan nu met beide voeten aan de grond en angstgevoel is opgelost.
De bekeken andere merken hebben mij niet kunnen helpen.Ik hoop nog jaren met de Balance te kunnen fietsen en heb een stuk vrijheid terug.
Met dank aan Hans en Annie en de van Raam rondleiding.

Nelly Reemers

Nelly Reemers

Na het uitvallen van de ondersteuning van mijn van Raam Balance zijn we via internet bij Dhr Hendriks terecht gekomen. Na overleg heeft hij de fiets omgebouwd en we zijn erg tevreden over het advies en de supersnelle levering!
Gerry

G.van de Ven

Voor een instelling van 30 mensen met een beperking was ik op zoek naar een (elektrische) Duo Fiets. Bij toeval bij dit bedrijf gekomen en vanaf het eerste moment van contact al een goed en vertrouwd gevoel. Vragen worden snel en goed beantwoord, er wordt samen gezocht naar een passende fiets en eventuele opties of tips.

We kwamen uit op een Huka Orthros, een hele mooie duo fiets waarvan het electrische systeem door E-Bikelimburg zelf wordt geproduceerd en geïnstalleerd waardoor de prijs laag kan blijven en de kwaliteit super is!

Bij aflevering nemen ze uitgebreid de tijd om dingen over de fiets uit te leggen, advies te geven en eventuele tips te geven. Het voelde erg gastvrij en alles was bespreekbaar. De fiets en het electrische systeem ziet er perfect uit en zeer mooi afgewerkt.

Ik ben erg tevreden met de manier waarop de fiets geleverd is en de kwaliteit van de fiets zelf. Mochten we ooit nog wat nodig hebben komen we hier zeker terug!

Dennis

Mijn vrouw wilde elektrische ondersteuning op haar driewieler van Van Raam en een korte zoektocht bracht ons bij familie Hendriks, op slecht enkele kilometers van ons huis. We werden super geholpen en geadviseerd. Werkelijk top kwaliteit en afwerking. Mijn vrouw is een heel stuk mobieler geworden. Complimenten voor het hele traject van advies tot uitvoering.

Marc van den Elzen

Na veel zoeken zijn wij bij de Fam Hendriks terecht gekomen en het gaf ons het gevoel dat wij op het juiste adres waren.Goed advies en er werd alle tijd aan besteed
Ik ben nu heel tevreden met mijn Scorpion driewieler en na jaren ben ik nu weer een stuk mobieler.
Nogmaals bedankt voor de goede service
Loes .Cosrter

Ik

Loes Coster-Mathijs

Na zoeken op het internet bij fam. Hendriks. Zij hebben ons goed ontvagen thuis, volledige informatie gegeven, meegewerkt aan de "fietsregeling" van het het werk. Ik heb nu een fantastische fiets, waarbij ik mijn voeten goed aan de grond kan krijgen. Veilig gevoel! Heel belangrijk. Goede communicatie tijdens het leveringsproces, fantastische aflevering thuis. Goede nazorg (er komt nog een kleine aanpassing als ze binnenkort weer in de buurt zijn). Ik ben weer blij met mijn vrijheid door mijn fiets.

Katja Neijzen

Zeer tevreden met mijn ombouwfiets
Perfect afgewerkt,en een genot om te fietsen
Bedankt voor de snelle service.

Th wolter

Na het uitvallen van mijn 2013 oude VanRaam Easy Rider trapondersteuning (motor stuk) heeft de E-bikespecialist Limburg mijn driewieler met een gloednieuwe Vedia motor en akku 20Ah omgebouwd.De fiets loopt als nieuw en regeert beter als met de oude set.Dankzij de profesionele inzet van de heer Hendriks heb ik een op mijn persoon afgestelde fiets die voor klein geld optimaal is aangepast.Geweldig, door slimme keuzes is het gelukt om mijn fiets plezier maximaal te verhogen.Nogmaals bedankt voor de kundige inzet het resultaat is er ook na.

Ruud Fleer

Vriendelijke ontvangst, goede vakman, keurig optijd bezorgd en een geweldige service!

M.Vissers

Mijn vrouw durfde al 2 jaar niet meer te fietsen op haar al lage E-bike Bolton Dorset. Zij kon namelijk net wel/niet met haar voeten aan de grond en ook het met wat vaart wegrijden was een probleem. Na het uitproberen van een van Raam Balance fiets met het eigen ontwikkelde Veldia electrische systeem bij Hans en Hannie was mijn vrouw meteen verkocht. Vandaag heeft Hans de Balance afgeleverd en mijn vrouw fietste na nauwkeurige afstelling door Hans meteen aan zonder angst! Mijn vrouw kan met beide voeten aan de grond, zij reed weg met handgas en maakte dus vanzelf vaart en bij het daarna meetrappen maakt de fiets niet meteen vaart. Het laatste heeft Hans in de electronica geregeld: een bewegingssensor met krachtsensor elementen zorgt hiervoor. Al met al een prima fiets voor mensen die op een gewone E-bike niet meer goed durven maar te goed zijn voor een driewieler. Niet onbelangrijk: de prijs is erg concurrerend. Het electrisch systeem van van Raam zelf is stukken duurder, volgens mij minstens het drievoudige van het Veldia systeem.
Al met al zijn wij zeer tevreden met alles.
Hans Bakels

Hans Bakels

Zeer tevreden ben ik over mijn Van Raam Balance e-bike.
De fiets biedt precies dat wat de heer Hendriks zegt dat geleverd wordt.
De service van de heer Hendriks is ook perfect. Professioneel en vooral, ook belangrijk, geduldig kreeg ik uitleg.
Ik kan deze fiets van harte aanbevelen.

Lilian Janssen-Grootenboer

Ik durfde al een jaar niet meer om een normale e-bike te fietsen doordat ik een aantal keren te veel was gevallen. Als enige uitkomst zag ik nog een driewieler. Nadat ik met een hoge driewieler geoefend had en ik ook daarop nog bang was, ben ik met mijn dochter bij Hans en Annie terecht gekomen. De easy rider was mijn laatste poging om mijn vrijheid nog terug te krijgen. En het is gelukt! Wat een geweldige mensen en een geweldige fiets! Ik heb hem nu sinds kort en ik ben helemaal blij! Hans heeft hem helemaal op mij afgesteld en hij fietst geweldig. Bedankt Hans voor de goede zorgen en ook Annie bedankt voor de goede voorlichting en geduld.

Mia Marijnissen

Ik wilde graag een van Raam fiets kopen, maar omdat ik hem te prijzig vond, is mijn zoon op internet gaan zoeken. Wij kwamen bij de E-bike specialist in Roermond terrecht. Wat is de Scorpion een geweldige fiets. Na contact kregen we een duidelijk offerte per e-mail toegestuurd.
Een afspraak gemaakt in Roermond en werden op notabenen zondag door Hans en Annie ontvangen, even vriendelijk en aardig. Na de testrit zag mijn zoon de Scorpion staan, en toen was het voor ons duidelijk deze werd het. Een hele goede
voorlichting, met uitgebreiden toelichting toen zij de fiets aan huis afleverde. Nee kan niet anders zeggen dat ik er erg blij mee ben. en tegen ieder die het horen wil koop een fiets wat het ook mogen zijn bij hen. Nogmaals erg bedankt voor de goede voorlichting en geweldige service
Carla Vermeulen

Vermeulen

Na lang zoeken op internet (tweedehandse of nieuwe easy rider kopen?) op de site van e-bikelimburg terecht gekomen. Veel gelezen en een afspraak gemaakt met Hans en Annie. Mijn man en ik werden zeer voorkomend opgehaald vanaf station Roermond en na hun uitgebreide en vakkundige uitleg over de easy rider en daarna het proefrijden op zo’n fiets, was ik overtuigd dat ik aan het vertrouwde adres was om meteen zo’n fiets te bestellen. Duidelijke afspraken, goed contact en nu 26 juni 2018 heeft Hans de rode fiets met een mooie rieten mand achterop bij ons thuis afgeleverd, op maat afgesteld en ter plekke nog alles gecontroleerd.
Niets is hem teveel om te doen of uit te leggen.
Ook het toekomstig onderhoud blijft in zijn handen, dat is voor mij duidelijk. Daar kan geen reguliere fietsenwinkel tegenop.
Deze fiets rijdt fantastisch en wát een genot om weer op pad te kunnen gaan.
Hans en Annie, dankjewel en ga zo door! Geweldig!
Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen.
Een zéér tevreden klant!!
Groet Bep.

Bep van Veen

Bij het zoeken naar een Van Raam Balance fiets met trapondersteuning, ben ik bij de E-Bike Specialist terechtgekomen. Na een duidelijk offerte, met meerdere opties voor een mogelijke accu, is de fiets besteld en intussen afgeleverd. Hans en familie hebben een fantastische fiets geleverd, die aan alle verwachtingen voldoet. Naast de aanpassingen die ik nodig heb om veilig te kunnen fietsen, is bij aflevering ook ruim aandacht voor de persoonlijke afstelling van de fiets. Alles is gewoon van begin tot eind goed geregeld. TOP!

Adri Fris

Hans stond direct klaar voor ons om een driewielfiets te leveren toen bleek dat ik niet meer op een gewone fiets kon fietsen!
Helemaal naar onze wensen aangepast met een actieradius van 90 km.
Nu ik helaas ook hier niet meer op kan fietsen wegens mijn verslechterde gezondheid staat hij weer klaar om de fiets in te ruilen.
Dat is pas echte service die vind je niet meer overal ???.

Liesbeth Verhage

Een maand geleden heeft de heer Hendriks mijn Easy Sport omgebouwd. Ik kom woorden tekort om te beschrijven wat een heerlijkheid dit is. Ik kan er weer op uit trekken en op de fiets naar mijn vrijwilligerswerk. Ik ben zeer onder de indruk van de kennis en kunde van deze man. Een mens met liefde voor zijn vak. hij heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden en hij heeft duidelijk verteld en gedemonstreerd hoe alles werkt. Een vriend van mij gaat binnenkort ook zijn fiets laten ombouwen…het kaartje van e-bikespecialist Roermond zit al in zijn portefeuille…Voor mij verdient deze man een 12…maar die staat niet meer in het rijtje..

Willemijn Kok

Kreeg de tip om bij Hans en Annie in Roermond te gaan praten over de mogelijke aanpassingen op een Easy Rider. daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Met diverse aanpassingen op de fiets kan ik na 25 jaar weer fietsen! Het contact verliep prettig en de levering was boven verwachting super snel. Ook bij ons netjes thuisgebracht met de nodige aandacht om een en ander op maat af te stellen. Ook wij zijn zeer tevreden.

Nanette Rietdijk

Mijn 3-wieler om laten bouwen naar elektrisch .
Via google terecht gekomen bij E-bike specialist Hans Hendriks .
Zeer gastvrij ontvangen met lekkere koffie van Annie en goede uitleg gekregen .
Afspraak gemaakt , fiets gebracht en na een paar dagen een keurig omgebouwde fiets teruggehaald . Alles mooi afgewerkt . Zeer tevreden . EEN DIKKE 10 .

Wiel Driessen

Toen bleek dat fietsen op een gewone fiets niet meer ging, op zoek gegaan naar een alternatief. Bij Hans terecht gekomen en een Easy Rider geprobeerd. Goede uitleg gekregen, de fiets (met trapondersteuning) besteld, die na een aantal weken netjes thuisbezorgd werd. De service was super en ik kan na maanden eindelijk weer fietsen!

Wil van der Linde

Schitterende Van Raam Easy Rider gekocht bij de e-bikespecialist. Hij heeft die omgebouwd tot e-bike met het Veldia systeem.
Ik ben dik tevreden, heb in anderhalve week alweer 100 km gefietst.
Goede service, betrouwbaar en goede complete uitleg. 5 sterren waard. Aanrader.
Wiesje Jacobs

Wiesje Jacobs

Wat een enthousiasme straalt Hans uit bij de uitleg van onze nieuwe Fun2Go van Van Raam. Met enorm veel passie hebben we een goede uitleg gekregen en zijn de gemaakte afspraken helemaal na gekomen. Een super aflevering van een super fiets!!! Hans bedankt namens alle bewoners.

Thomashuis Sint Joost

Onze verouderde van Raam tandem laten opknappen. Nieuwe accu, nieuwe motor, nieuwe spaken. Afspraken worden nagekomen. Fiets weer perfect!

Roel Cuypers

Na veel informatie te hebben ingewonnen kwamen we bij Hans Hendriks in Roermond uit daar werden we gezellig ontvangen en een proefrit gemaakt
Met veel passie wordt er over gesproken en kom je altijd tot een goede oplossing
De voorlichting is uitstekend, en Hans heeft een goede service, de fiets wordt thuis gebracht met de nodige instructies
Bij Hans een fiets kopen daar krijg je zeker geen spijt van
Hans ga zo door op de ingeslagen weg je blijft een topper
Ad Korevaar

Ad Korevaar

Ik heb mijn fiets begin augustus laten ombouwen door de fiets specialist in Roermond.
Ben zeer tevreden.een pluim voor de fiets specialist in Roermond. Kan dit dus aan iedereen aanbevelen die een goedkope elektrische fiets wil kopen, laat je eigen goede fiets ombouwen. Zeer aan te raden.

Frans Geurts

De meeste mensen eindigen hun review met een aanbeveling, maar ik begin ermee. Dit bedrijf is echt een aanrader.
Als je iets met een E-bike wilt, dan moet je bij Hans Hendriks zijn.
+ uitstekende voorlichting
+ snelle uitvoering
+ de beste prijs/kwaliteit verhouding
+ de beste service
Kortom: Kijk eerst vrijblijvend bij een ander, maar als je slim bent kom je bij Hans De E-bike specialist uit.
Hij heeft voor mij een easy sport omgebouwd met Veldia ondersteuning.

Leo Smolders

Na jarenlang lange afstanden gefiets te hebben komt opeens de leeftijd waar je aan wat ondersteuning toe bent. Onze fietsen hebben wij laten ombouwen en het resultaat is uitstekend. Het fietsen van lange afstanden is weer als vanouds. Na een tocht met volle bepakking komen we na 70 a 80 km nog fris van de fiets en dan hadden we nog maar de lichtste ondersteuning gebruikt. Een prima beslissing om je fiets om te bouwen ,een aanrader!

Anton van Overveld

Via Google uitgekomen bij e-bikelimburg.nl
Na een afspraak gemaakt te hebben met het OV naar Roermond met Echtgenote Bus stopt bijna voor de deur.
Hans stond ons al op te wachten.
Na de vriendelijke ontvangst door Annie en Hans, een proefrit gemaakt met een Easy Rider.
Dit beviel zo goed dat ik hem direct besteld heb maar wel met het Veldia systeem.
Spaart een hoop geld en is volgens mijn bescheiden mening zeker net zo goed.
Ikke zeer tevreden over de fiets en de eerlijke service.
Met een acculading 100 km gefietst en nog niet helemaal leeg.
Annie en Hans,heel erg bedankt
Kan jullie bij iedereen aanbevelen.

Marianne en Hans.

Hans Siemes

Een wat oudere van RAAM fiets om laten bouwen tot e-bike.Goed en vakkundig geholpen.Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.Mijn vrouw is zeer tevreden.Vooral de aangebrachte gashendel is een welkome en bijzondere ondersteuning en een bijdrage aan veilig fietsen.Ook over de geleverde service zijn we zeer tevreden.

d.brons

De easy rider van mijn vrouw is voorzien van trap ondersteuning. De fiets is opgehaald vanuit oost Groningen en weer terug gebracht. zeer netjes en goed omgebouwd er is goede uitleg bij gegeven. Alles voldoet boven verwachting. ook de actieradius lijkt prima. (nu 50 km mee gefietst en de 720 watt accu nog zo goed als vol)
Dit alles tegen een eerlijke prijs.

Douwe en Caroline

Wat een fantastiche service geeft Hans, geen moeite teveel om mij van de juiste ondersteuning te voorzienop mijn Easy Rider.
Ik ben super tevreden!!

Liesbeth Verhage

Fiets laten ombouwen donderdag de fiets gebracht .
week later kwam hij hem al brengen .
goede service met duidelijke uitleg.
testrit in omgeving gedaan met verschillende heuvels was zeer tevreden ook met het handgas hendel.
kan iedereen aanbevelen

Frans Grond

Goed en vakkundig geholpen,vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg hoe alles werkt.Hans en Annie hartelijkedank.Volgens mij is Hans nog een oude bekende van de dans lessen.Herkenbaar aan zijn stem. Groetjes Anton van der Honing

Anton van der honing

Via Marktplaats heb ik bij Hans een offerte aangevraagd. De volgende dag ontving ik een duidelijke offerte ontvangen. Scherpe / eerlijke prijs ook. Daarna vanuit mijn woonplaats Tilburg naar Roermond gereden. We werden door Hans en zijn echtgenote vriendelijk ontvangen. Ze namen alle tijd voor ons en legden ons alle mogelijkheden uit. Daarna een proefrit. Geweldig systeem. Een week later kwam Hans mijn Driewiel ligfiets ophalen. Bij het thuisbezorgen nam Hans alle tijd om mij alles uit te leggen. Geen enkele haast. Ik kan hem ten alle tijden bellen als ik vragen heb. Wat een geweldige en persoonlijke service. Daar kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren.
Dit weekend heb ik mijn eerste rit gemaakt en ik ben super enthousiast! Alles perfect op maat afgestemd. Op naar heel wat veilige kilometers.

André van Leest

klein tandwiel = groot plezier 🙂
Ben benieuwd of de "kinderziektes" nu uit mijn net-niet-nieuwe fiets zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in! Heerlijk!

Marjo

Zeer vriendelijke mensen goede en snelle service en prima systeem. De eerste maal met deze fiets met een hondenkar met een hond van 37 kg erin in totaal 100 km gereden met wind tegen heuvels op ( omgeving Roermond) en de handtas gebruikt. Dit systeem is zeker aan te raden. Veel succes met jullie zaak.

Petie

Weer n super snelle service van Hans!
Mijn omgebouwde driewielfiets wordt steeds geweldiger!

M

Zelfs een vreemde driewielfiets voorzien van geweldige ondersteuning. Super!!!

Marjo Engelen

Ik ben zeer tevreden over de Easy Rider van Van Raam die door Hans is voorzien van een trapondersteuning. Ik heb een prikkelverwerkingsstoornis en heb enorm moeten wennen aan het fietsen op deze fiets, maar intussen gaat het heel goed. Ik voel me heel veilig op de fiets en heb weer een stukje vrijheid terug! Ik ben ook zeer tevreden over de service. De fiets werd bij aflevering helemaal op mij afgesteld. Nogmaals dank Hans.

Esther de Visser

Balance gekocht. Fiets aangepast aan onze wensen, super service. Fiets afgeleverd voor de deur en gecontroleerd en aangepast. Wij zijn zeer tevreden over het totale pakket van E-Bike! Hartelijk dank.

J.Bleije

Ik heb mijn fiets laten ombouwen het was binnen een halve dag klaar.Ik rij er al een maand mee naar het werk iedere dag ,super tevreden

Henk Terwindt

Ik heb een Easy Rider gekocht bij de E-Bike Specialist en ben daar zeer tevreden over. Het eerste contact met Hans was zeer prettig. Er werd uitgebreid de tijd genomen om e.e.a. uit te leggen, ik kon een proefrit maken en het voelde vertrouwd. De Easy Rider werd binnen een paar weken aan huis afgeleverd en hier werd ook de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Na een klein probleempje aan mijn fiets, werd er adequaat gereageerd door Hans en het probleem was verholpen. Ik heb inmiddels al heel wat kilometers gefietst en ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Henk Hatzmann

De Easy Rider fiets voor mijn vrouw voldoet aan al haar wensen en een stuk goedkoper dan de originele Van Raam met ondersteuning. Hans Hendriks is een hele kundige aimabele man die doet wat hij belooft.

Dick Wijma

Mijn elektrische fiets is mijn vrijheid en onafhankelijkheid aangezien ik geen rijbewijs heb. Als die fiets het niet doet, dan voel ik me opgesloten. Bij de E-bike Specialist heb ik een nieuwe set motor en accu aangeschaft. Hij rijdt nu weer als een zonnetje, zelfs meer zon dan de zomer ons tot nu toe gebracht heeft. Zeer snelle service, ik blijf klant.

Ida Kersten

Drie weken geleden de Elektrische Balance fiets voor mijn vrouw mogen ontvangen. Vanaf het eerste fietsmoment tot nu toe alleen maar positieve geluiden gehoord. Het belangrijkste is dat ze door deze fiets weer vertrouwen krijgt en meer durft te bewegen.

Jan van der Voort

Ik heb mijn fiets om laten bouwen, helemaal geweldig. Ik kan nu al niet meer zonder!

Sarita Hendriks

Geweldig! Overal snel naar toe, de gashendel is echt een uitkomst.

Chris Delahaye

Geweldig! Overal snel naar toe, de gashendel is echt een uitkomst.

Chris Delahaye

Ik heb mijn fiets om laten bouwen, helemaal geweldig. Ik kan nu al niet meer zonder!

Sarita Hendriks

Ik heb de fiets bij de E-bike Specialist laten ombouwen. Ik heb nu bijna 4000 (bijna 4 jaar tijd) kilometer met de fiets gereden en alles werkt nog prima. Zelfs de accu gaat nog goed mee. De kennis en uitgebreide informatie spreken me erg aan bij dit bedrijf.

Richard Reinders