Over E-bike Specialist

Wij zijn begonnen met het ombouwen van een driewieler voor een familielid die een beperking heeft. Het ombouwen is ontstaan na een lange zoektocht voor een leuke fiets met elektrische ondersteuning. Door de hoge aanschafprijs en de lage inruilwaarde van zijn, anders in prima staat verkerende, fiets hebben wij besloten zijn fiets om te bouwen. Nu kan deze persoon, zelfs zonder veel kracht te zetten, eindelijk weer mee op fietstochten.

In 2013 zijn wij begonnen met de E-bike Specialist. Met de specialisatie voor fietsen met mensen met een beperking. We doen er alles aan om een zo’n betaalbaar mogelijk product neer te zetten met de functionaliteiten en toevoegingen die waarde hebben voor iemand met een beperking. Wij zijn ook officieel dealer van Huka, Hase Bikes, HP Velotechnik en van van Raam verkopen wij occassions. Door ons breed netwerk aan leveranciers kunnen wij alle toevoegingen en hulpmiddelen verkrijgen die nodig zijn om van uw huidige of nieuwe fiets een fantastisch vervoermiddel te maken!

 

Wij nemen de tijd

Zoals gezegd hebben wij zelf iemand in de familiekring met een beperking en zijn daarom bekend met de uitdagingen en obstakels die dit met zich meebrengt. Daar heeft de E-bike Specialist de service op aangepast. Zo nemen wij de tijd voor een uitgebreide testrit. In overleg kan dit ook op locatie door heel Nederland. Wij leggen alle functionaliteiten uit van de fiets en laten u een uitgebreide testrit maken. Ook hebben wij altijd een extra fiets staan zodat uw partner mee kan fietsen. Na de proefrit maken wij voor u een offerte waarop alles duidelijk gespecificeerd staat.

Kiest u ervoor om akkoord te gaan met de offerte dan gaan wij voor u aan de slag. Is de fiets klaar? Dan brengen wij die naar u toe. Wij leveren de fietsen af door heel Nederland. Wij stellen de fiets af en laten u nog een laatste testrit maken. Pas als u tevreden bent gaan wij weg.

Zo vindt de E-bike Specialist dat de service hoort te zijn en voeren wij het uit.