Over E-bike Specialist

E-bike Specialist is begonnen in 2013 begonnen met het ombouwen van fietsen. Sindsdien is de E-bike Specialist uitgegroeid tot een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen, ombouwen en repareren van fietsen voor mensen met een beperking.
 

Wij nemen de tijd

Wij hebben zelf iemand in de familiekring met een beperking en zijn daarom bekend met de uitdagingen en obstakels die dit met zich meebrengt. Daar heeft de E-bike Specialist de service op aangepast. Zo nemen wij de tijd voor een uitgebreide testrit. In overleg kan dit ook op locatie door heel Nederland. Wij leggen alle functionaliteiten uit van de fiets en laten u een uitgebreide testrit maken. Ook hebben wij altijd een extra fiets staan zodat uw partner mee kan fietsen. Na de proefrit maken wij voor u een offerte waarop alles duidelijk gespecificeerd staat.

Kiest u ervoor om akkoord te gaan met de offerte dan gaan wij voor u aan de slag. Is de fiets klaar? Dan brengen wij die naar u toe. Wij leveren de fietsen af door heel Nederland. Wij stellen de fiets af en laten u nog een laatste testrit maken. Pas als u tevreden bent gaan wij weg.

Zo vindt de E-bike Specialist dat de service hoort te zijn en zo zullen wij het uitvoeren.