Lage instapfiets, Driewielfiets en Duofiets ombouwen

U heeft een lage instap- of driewielfiets die nog technisch in orde is maar u wilt graag een elektrische fiets? Inruilen is geen optie want dan krijgt u vaak slechts een fractie van de waarde terug en een nieuwe elektrische lage instap- of driewielfiets is relatief prijzig. Wat nu? Daar heeft de E-bike Specialist een oplossing voor. De E-Bike Specialist kan voor u uw lage instapfiets, driewielfiets of duofiets ombouwen.

Fiets langer & verder

De afstand die u kunt afleggen met het Veldia ombouwpakket is circa 80 kilometer. Dit is afhankelijk van de belasting van de fiets, de weersomstandigheden en het niveau van de trapondersteuning. De E-bike Specialist wilt ervoor zorgen dat u een elektrische fiets heeft waar u zo lang mogelijk plezier van heeft. Daarom is het belangrijk om voor uzelf na te gaan hoe u de fiets gebruikt. Iemand die vaak korte stukken rijdt en de accu vaak oplaadt heeft een andere type accu nodig dan iemand die af en toe langere stukken fietst.

Via de fietscomputer kunt u nuttige informatie inzien zoals de lading van de accu, de verreden afstand en de gemiddelde snelheid.

Volledig aanpasbaar

Het Veldia ombouwsysteem dat de E-bike Specialist op uw fiets installeert kenmerkt zich door de veelzijdigheid en het eenvoudige en gemakkelijke gebruik. De ombouwset kan volledig aan uw wensen worden aangepast: de gewenste rijafstand (standaard 80 km op een volle accu), aan welke kant van het stuur de bediening wordt geplaatst, of u de verlichting aangesloten wenst te krijgen op het elektrisch systeem en of u gebruik wilt maken van een duimgas.

Slimme keuze

Een goede en degelijke driewielfiets ombouwen tot een elektrische driewielfiets is vaker voordeliger dan deze inruilen tegen een nieuwe. Dankzij onze uitgebreide ombouwservice is uw omgebouwde driewielfiets niet te onderscheiden van een fabrieks elektrische driewielfiets. De E-Bike Specialist kan iedere lage instap- of driewielfiets ombouwen.

Zorgeloos door de garantie

Op het elektrische systeem inclusief de accu ontvangt u bij aflevering 2 of 3 jaar garantie. Mocht er toch iets defect gaan aan uw fiets? Dan kan de E-Bike Specialist dit direct en zelfs op locatie voor u vervangen. Wij hoeven niets op te sturen naar de fabriek, alles repareren wij in eigen beheer.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit alle opties die wij aanbieden om het elektrisch systeem geheel naar uw wensen aan te passen. Laat u zich gerust informeren door de E-Bike Specialist onder het genot van een kopje koffie. Maak direct een proefrit op een fiets met het elektrisch systeem en ervaar alle gemakken van een elektrische fiets!