Service van de E-bike Specialist

Iedereen kan een fiets verkopen. Waar de E-bike Specialist zich onderscheidt is in zijn service. Dit begint bij de eerste kennismaking tot de aflevering van uw fiets waarbij wij samen de functies en afstellingen samen nogmaals doorlopen.

Kennismaking

Als u bij de E-bike Specialist op afspraak een fiets komt bezichtigen dan kunt u ons onder het genot van een kopje koffie uitgebreid vertellen wat u wensen zijn. Niet alleen de voor de hand liggende zaken zoals het merk/type fiets dat u wenst, de afstand die u af wilt kunnen leggen of de extra’s zoals stokhouders en voetplanken. Maar ook de kleine dingen zoals aanpassingen in het bedienen van uw fiets. Het kan zijn dat u liever bepaalde onderdelen aanstuurt vanuit de rechterkant van het stuur in plaats van links. Dit kan allemaal besproken en geregeld worden. Aan het einde van ons gesprek dan krijgt u een vrijblijvende (ja, een écht vrijblijvende) offerte mee. Volledig aangepast aan uw wensen.

Proefrijden

De E-bike Specialist ligt nabij de mooie meinweg. Hier kunt u een prachtige proefrit maken waarbij u alles aan de fiets kunt testen. Heuvel op, heuvel af en rijden op het asfalt.
 
De E-bike Specialist moedigt de mensen aan die komen proefrijden dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Met een lange en degelijke proefrit leert u de fiets veel beter kennen dan bij een korte rit. Zo weet u zeker dat de fiets die u kiest, ook de juiste voor u is.

Gratis bezorgd in heel Nederland

Kiest u voor de E-bike Specialist dan zullen wij uw fiets bestellen en rijklaar maken. De E-bike Specialist bezorgt fietsen door heel Nederland en dat geheel gratis. Wanneer wij de fiets komen afleveren dan lopen wij samen met u alle functies door van het elektrische systeem en de fiets zelf. De fiets wordt afgesteld op uw maat en u krijgt de tijd om een proefrit te maken voordat onze wegen scheiden.

Kosteloos op locatie gerepareerd

Gaat er iets defect dat tijdens de garantieperiode onder de garantie valt? Dan komen wij de fiets kosteloos maken op locatie. Mocht er buiten de garantieperiode iets defect gaan? Dan komen wij tegen een kleine vergoeding op locatie uw fiets repareren.

Zoals eerder vermeld, iedereen kan een fiets verkopen. Bij de E-Bike Specialist krijgt u echter meer dan dat. Bij ons bent u verzekerd van een goede service op maat, vanaf de eerste kennismaking tot het eind!