Elektrische duofiets repareren

U heeft een elektrische duofiets maar er zijn mankementen aan het elektrische systeem. Wat nu? Veel tussenhandelaren repareren de fietsen zelf niet maar sturen de fietsen terug naar de fabriek. Dit kan lang duren en als uw fiets buiten de garantie valt ook erg kostbaar zijn. Gelukkig kan de E-bike Specialist uw duofiets repareren.
 

Snel gerepareerd

E-Bike Specialist snapt dat u de fiets snel gerepareerd wilt hebben. De E-bike Specialist is officieel dealer van Huka een van de grootste leveranciers van duofietsen. Van de van Raam duofietsen hebben wij geregeld occasions staan. Wij repareren de fietsen in eigen beheer en indien mogelijk op locatie. Is repareren op locatie niet mogelijk? Dan kunnen wij tegen een kleine vergoeding uw fiets ophalen en in onze eigen werkplaats repareren. De E-bike Specialist helpt klanten door het hele land.

Volledig aanpasbaar

Bij het repareren van uw elektrische fiets is het ook een mooi moment om stil te staan bij eventuele upgrades. Upgrades zijn volledig optioneel maar kunnen een waardevolle toevoeging zijn om het maximale uit uw fiets te kunnen halen. Denk bijvoorbeeld aan een sterkere accu zodat u verder kunt fietsen maar ook extra’s aan de fiets zelf die het gebruik van de fiets eenvoudiger maken.

Ophaalservice

Het is niet eenvoudig om met een duofiets naar de E-bike Specialist te komen. Zeker niet als het buiten het fiets bereik ligt. Daar heeft de E-bike Specialist een oplossing voor. Wij hebben een ophaalservice. Voor een klein bedrag halen wij uw fiets op, repareren hem en brengen hem weer terug. De E-bike Specialist haalt duofietsen op en brengt ze terug in heel Nederland.

Zorgeloos door de garantie

Op de reparatie van de E-bike Specialist krijgt u garantie. De producten zijn allemaal gedekt door 2, 3 of 5 jaar garantie. Hieronder vallen ook de accu’s. Gaat er tijdens de garantieperiode iets stuk? Dan komt de E-bike Specialist dit gratis voor u, indien mogelijk op locatie, maken.

 
Zo kunnen wij u helpen met defecte motoren, kapotte of slecht werkende accu’s en andere componenten die defect gaan aan het elektrisch systeem. Heeft u het Veldia ombouwsysteem op uw driewielfiets, dan hebben wij alle onderdelen op voorraad. Heeft u het elektrisch systeem van Huka of van Raam op uw fiets, dan kunnen wij de onderdelen vervangen met ons eigen Veldia systeem.