Hulpmiddelen

De E-bike Specialist is gespecialiseerd in het aanbieden van fietsen aan mensen met een beperking. Soms zijn er hulpmiddelen nodig om uw fiets net dat beetje beter te maken waardoor u er zorgeloos op kunt fietsen. Naast pedalen en voetopvang kan de E-bike Specialist elk hulpmiddel op uw Huka, van Raam, Hase Bikes en HP Velotechnik plaatsen. U kunt hierbij denken aan een stokhouder maar ook richtingaanwijzers, opstaan hulp of aanpassingen zodat u met een arm alles kunt bedienen. De E-bike Specialist kijkt graag met u samen naar een oplossing om u weer aan het fietsen te krijgen!

 

Stokhouder

Voor het plaatsen van een of twee wandelstokken. Ook houders voor rollators zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Schakelpook

Als u moeite heeft met knijpen en draaien kunt u door middel van een schakelpook eenvoudig op- en afschakelen door te duwen of te trekken aan de pook.

 

Duimgas

Door gebruik te maken van een duimgas kunt u eenvoudiger wegrijden en blijft de zware belasting op uw benen bij het wegrijden bespaart. U kunt er ook voor kiezen om de duimgas te gebruiken tot 20 km/h. Ideaal voor mensen die wel langere stukken willen fietsen maar in het begin moeite hebben de hele rit mee te kunnen fietsen.

Let op: Als u de duimgas wilt gebruiken voor een snelheid tot 20 km/h dan moet u een verzekering met kentekenplaat aanvragen bij een verzekeraar.

 

Speciaal stuur

Ideaal voor mensen die moeite hebben met knijpbewegingen of minder kracht hebben in de handen. Door met de polsen te duwen op het stuur kunt u uw fiets afremmen.

 

Richtingaanwijzer

Maak uw medeweggebruikers duidelijk welke kant u wilt afslaan zonder de handen van het stuur te halen. Met eenvoudige drukknopjes aan het stuur kunt u aangeven of u links of rechtsaf wilt slaan.

 

Opstaan hulp

Door deze toevoeging aan uw fiets wordt het makkelijker om af te stappen van uw fiets. Nadat u de parkeerrem heeft geactiveerd kunt u zich optrekken waardoor uw benen minder worden belast. Ook ideaal voor mensen die een evenwichtsstoornis hebben.

 

Ervaar het zelf

De E-bike Specialist heeft alle hulpmiddelen op voorraad zodat u zelf de hulpmiddelen kunt testen en proberen tijdens uw proefrit. Wij leggen u ook graag uit welke hulpmiddelen gecombineerd kunnen worden en welke hulpmiddelen op welke fiets passen. Als u uw keuze gemaakt hebt krijgt u een vrijblijvende (ja, een écht vrijblijvende) offerte mee. Het is onze missie om u weer aan het fietsen te krijgen!