Vrijblijvende proefrit

Een elektrische fiets uitzoeken bij u thuis. Dat kan bij e-bike specialist, wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvende demonstratie. U kunt ook op afspraak bij ons een vrijblijvende proefrit maken. Zo ziet u direct dat onze elektrische fietsen van een hogere kwaliteit zijn . Heeft u een goede fiets waarover u tevreden bent. Dan kunt u deze ook om laten bouwen naar een elektrische fiets. Op deze manier kunt u de fiets houden waar u aan gewend bent en heeft u voordelig een e-bike.

Tijdens een proefrit, bij u op locatie of bij de E-bike Specialist, heeft u de keuze uit 2 voorbeeld fietsen. Zo krijgt u een voorproef van de verschillende e-bikes en hoe deze werken. Wij nemen met u uw wensen door en leggen u het systeem uit. U bent vrij om een proefrit te maken en na afloop krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Bij de E-bike Specialist is vrijblijvend echt vrijblijvend. U bent nergens toe verplicht.

Bij ons kunt u ook fietsen van de volgende merken testrijden: Gazelle, Koga, Pegasus, Altec en ons eigen merk Veldia.

 

e-bike-specialist-meinwegDe E-bike Specialist is gelegen nabij de Meinweg, zo bent u verzekerd van een prachtige route waarin u uw nieuwe of omgebouwde fiets kunt uitproberen