Elektrische fietsen

Elektrische fiets kopen

U bent op zoek naar een elektrische fiets. De E-bike Specialist levert elektrische fietsen van de volgende merken: Gazelle, Koga, Pegasus en ons eigen merk Veldia. De E-bike specialist verkoopt elektrische fietsen met ons eigen Veldia elektrisch systeem én met het elektrisch systeem van de fabrikant van de fiets zoals bij Gazelle, Pegasus en Koga.

Wij verkopen ook driewielfietsen zoals de Huka City en de van Raam Easy Rider. Buiten de driewielfietsen bieden wij ook de Balance aan van van Raam. Deze fietsen van A kwaliteit kunt u bij ons krijgen met het Veldia elektrisch systeem en het elektrisch systeem van de fabrikant zelf.

Elektrisch systeem

Op de fietsen met het Veldia elektrisch systeem ontvangt u dezelfde garantie als op een fiets met het elektrisch systeem van de fabrikant. Wat is dan het verschil? In veel gevallen is een fiets met het Veldia elektrisch systeem voordeliger in aanschaf. Toch is dit niet het voornamelijkste voordeel. Dit zit hem in het onderhoud en reparaties. Met het Veldia elektrisch systeem kunnen wij alles in huis analyseren, repareren en vervangen. Met het Veldia elektrisch systeem zijn wij niet afhankelijk van derde voor het aanleveren van onderdelen.

Inruilkorting

Op geselecteerde modellen hebben wij een zeer aantrekkelijke inruilkorting! In onze webshop kunt u alle modellen bekijken waarop deze actie geldig is. Ook op A-merken zoals Gazelle, Pegasus én Koga! Er zijn wel een paar voorwaarden waaraan uw fiets moet voldoen.

Actievoorwaarden:

  • De fiets is van een A-Merk.
  • De fiets is niet ouder dan 10 jaar.
  • Kinderfietsen zijn uitgesloten van de inruilactie.
  • De inruilfiets dient goed rijdbaar en in redelijke en complete staat te zijn.

veldia                   elektrische fiets                   elektrische fiets kopen