Elektrische fiets repareren

Elektrische fiets repareren

E-bike Specialist repareert elektrische fietsen van alle merken. Wij hoeven uw fiets niet op te sturen naar de fabriek en lossen uw problemen snel op. Vaak blijkt dat veel fietsenmakers onvoldoende kennis hebben van de elektrische componenten en sturen daarom alles op naar de fabriek. Bij de E-bike Specialist werken gecertificeerde mensen die een achtergrond hebben in elektra. Omdat wij de techniek goed begrijpen kunnen wij dit ook voor u repareren.

Nieuwe accu’s

U wilt een nieuwe accu en ontdekt dat deze tot wel 700 euro kan kosten bij uw fietsenmaker. U denkt, dit kan goedkoper. Dat klopt! Wij zorgen ervoor dat onze accu’s aangesloten kunnen worden op uw elektrisch systeem. Ook kunt u bij ons accu’s kiezen met verschillende technieken en capaciteiten. U bent goedkoper uit en kan er weer een paar jaar tegen aan!

Nieuw elektrisch systeem

U heeft een elektrische fiets die er nog mooi uit ziet. Na een aantal jaar is de accu versleten en u heeft gemerkt dat bij heuvelachtig gebied de motor niet krachtig genoeg blijkt te zijn. In dat geval kunnen wij het gehele systeem wisselen. Dit kost een fractie van een nieuwe elektrische fiets én u krijgt er een krachtigere motor, gloednieuwe accu en display voor in de plaats. U kunt weer zorgeloos de weg op en geniet van 2 jaar garantie.

Wilt u een offerte op maat, of meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij leggen u alles vrijblijvend uit en u kunt een stukje komen test rijden op fietsen met ons elektrisch systeem.

elektrische fiets repareren