Een fiets voor iedereen

Iedereen moet in de gelegenheid zijn om een fiets te kopen die bij hem of haar past. Groot en klein, jong en oud, voor een intensieve fietser of een gelegenheidsfietser. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we voor iedereen een model fiets in ons assortiment hebben, wij zorgen er ook voor dat u de beste kwaliteit en garantie krijgt voor een hele mooie prijs.

Voor veel mensen met een beperking is de fiets een essentieel onderdeel in hun dagelijkse leven. Daarom bieden wij standaard 5 jaar garantie aan op onze bagagedrager accu’s en hebben wij alle onderdelen op voorraad zodat wij uw fiets altijd (op locatie) kunnen repareren als er iets mis is. Geen lange wachttijden of retourtermijnen omdat uw fiets terug moet naar de fabrikant. Wel de zekerheid van goede service en een fiets waar u van op aan kunt.

5 jaar garantie op uw accu

Standaard krijgt u 5 jaar garantie op bagagedrager accu’s. Onze long life accu’s kunnen vaker opgeladen worden dan een reguliere accu’s. Daarnaast kunnen ze ook worden gerepareerd als er een cel defect is. Dat betekend niet alleen dat wij uw accu sneller kunnen maken als er defecten voordoen buiten de garantieperiode maar ook dat deze accu’s beter voor het milieu zijn. Elke cel kan individueel vervangen worden en wij zorgen ervoor dat deze juist afgevoerd wordt.

Gewoon goede service

Bij de E-bike Specialist staan wij voor gewoon goede service. Wij weten wat voor impact een beperking op iemands leven kan hebben. Daarom doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze fietsen en diensten hierop aansluiten. We geven lang garantie op accu’s, kunnen veel reparaties op locatie uitvoeren en helpen u stap voor stap bij het kiezen van een nieuwe fiets. Wij passen de fiets volledig aan uw wensen en behoefte aan. Denk hierbij aan besturing links of rechts, stokhouder of voetenbakjes de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Samen loodsen wij u door het aankoopproces zodat u niet weggaat met zomaar een fiets maar een fiets die aansluit bij u.

Ervaar het verschil

Het beste is om onze service zelf te ervaren. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie in onze showroom waarbij u al onze fietsen kunt zien staan. Samen met u lopen we alle mogelijkheden na en zoeken de fiets die het beste bij u past. Neem gerust contact op of plan direct een proefrit.