Een fiets voor iedereen

Iedereen moet in de gelegenheid zijn om een fiets te kopen die bij hem of haar past. Groot en klein, jong en oud, voor een intensieve fietser of een gelegenheidsfietser. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we voor iedereen een model fiets in ons assortiment hebben. We zorgen er ook voor dat deze fietsen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo kan ├ęcht iedereen een fiets kopen, vandaar ons motto; een fiets voor iedereen.

Niet alle uitvoeringen zullen verkrijgbaar zijn op alle fietsen, dit komt omdat de pasvorm soms niet samengaat met een bepaald frame of de belasting van de fiets. Bij elke fiets in ons assortiment ziet u staan welke uitvoering beschikbaar zijn voor die specifieke fiets. Wat die uitvoeringen nu precies inhouden? Dat leggen wij hieronder uit.

Comfort

Dit is het instappakket van de E-bike Specialist. De fiets wordt u geleverd zoals deze van de fabrikant wordt afgezonden, natuurlijk wel inclusief onze elektrische trapondersteuning. U ontvangt hierbij een accu uit ons Comfort assortiment. Deze is goed voor c.a. 500 laadcycli. De fiets is uitgerust met een LED display voor de bediening van het elektrische systeem. Bij de aankoop ontvangt u twee jaar garantie op uw fiets inclusief alle elektrische onderdelen.

Luxe

Bij het Luxe pakket wordt de fiets afgeleverd zoals de E-bike Specialist dit uit ervaring adviseert. Voor uw gemak wordt de verlichting aangesloten op het elektrisch systeem. Zo kunt u eenvoudig via de het luxe LCD display uw verlichting bedienen. Voor het eenvoudig wegrijden en assistentie in heuvelachtige gebieden is een duimgas standaard. Ook zit in dit pakket een ander type accu inbegrepen die meer laadcycli kan verdragen, namelijk 600. Tot slot krijgt u niet twee maar drie jaar garantie op de accu.

Excellent

De E-bike Specialist is continu op zoek naar verbeterpunten en innoveert met haar partner de E-fietsspecialist in betere technologie. Dit resulteert in onze nieuwste accu. De Excellent uitvoering is in de basis hetzelfde als Luxe uitvoering met twee cruciale verschillen. Deze accu kan maar liefst c.a. 1800 keer geladen worden en u ontvangt niet drie maar vijf jaar garantie* op de accu.

Hoewel het verschil in opties aanwezig is bij de verschillende uitvoeringen is het waardevol om te vermelden dat de motor, trapsensor, kabelboom en controller van alle uitvoeringen gelijk zijn. Deze basis onderdelen zijn bij elke uitvoering van dezelfde hoge kwaliteit die wij aan onze producten stellen. Het maakt niet uit voor welke uitvoering u kiest, u geniet van dezelfde service die wij elke klant bieden waaronder dat uw fiets gratis wordt afgeleverd door heel Nederland.

* Informeer naar de garantievoorwaarden.